onsdag 25 januari 2012

Här står det still!

Ja här har man legat på latsidan vad gäller både bloggande o annat!
Min omvända elallergi har fått ett skov utan dess like!
Allt elektroniskt runtomkring mig har kapsejsat... datorn, iPhonen och vanliga luren... Och igår när jag o jenny satt lugnt o fint och fikade på EspressoHouse... då gick fanimej strömmen där också! Haha!



Kan det vara därför vågen står still också kanske!? Den kanske har hängt upp sig!
Jag var nere och nosade på 70-talet ju... ok, 79,9 var det väl, men nu har jag vägt ganska stadigt 80,5-81 kilo i drygt en vecka tror jag. 



Tråkigt, men jag bölar inte. Jag har ju faktiskt själv sagt att jag är ganska nöjd nu. 
Men att väga "sjuttio-nåt" skulle vara så himla coolt!

Igår tog jag dock tag i det där med att kroppen faktiskt behöver röra på sig... och då tänker jag att den kanske vill ta längre promenade är mellan vardagsrummet och köket i vår lilla tvåa!?



Jo jag var på badhuset här i stan. 

Vårt flashiga Äventyrsbad.
Jag och Jenny tänkte börja åka vattenrutchbana minst hundra ggr om dan! Det måste ju bränna liiite kalorier iallafall... åtminstone att gå uppför trapporna! Haha!





Nädå... även om vi har fritt inträde till badet alla dagar i veckan, så är det väl främst vattengympan och indoor walkingen och simning som vi är lite nällade på! ^
Vi har nu skrivit på för fyra månader!
Just idag kan inte Jensan bada, men imorgon ska vi nog sjutton testa indoor walking.



 Spännande!
Jag som är lite allergiskt mot det där att ta ut mig så att svetten lackar o man får blodsmak i munnen... Som fanatiska tränare tycker är sååå skönt... Isch...

Hoppas jag överlever!

En gång var jag på spinning... fy fan... det var alltså första och sista gången... Ansiktet var högrött, porerna sprutade svett runtikring och jag höll på att kvävas av mina flåsningar... No like!







1 kommentar:

Guldkryckan sa...

Ta i så man svettas är ju inte min grej heller om man säger så...men enligt de gamla grekerna...eller om det var socialstyrelsen...så är det nyttigt ;)

Ha de bäst Pia :)